dimecres, 20 de gener del 2010

Les plantes

En aquesta pràctica heu d'anar afegint els comentaris que us demana cada diapositiva. Cada grup ha de comentar-ne una amb l'opció de webcam.



Quan acabeu de comentar la vostra diapositiva, heu d'escriure un comentari reflexionant què ha suposat per vosaltres fer aquesta activitat: dificultats que heu tingut, si tot el grup ha treballat i coses que afegiríeu.

1 comentari:

  1. El Roser és una planta amb flors vermelles o altres colors que són les roses i fan molt bona olor i tenen una forma rodona. La rosa no serveix per fer medicaments, creixen en llocs càlids.

    Guillem S. i Alfred M.
    -------------------------------------------------

    L'Aloe Vera és un captus amb fulles verdes viu en llocs calurosos i és una planta medicinal.

    ANNA i PATRI
    ----------------------------------------------------

    La menta és una planta que és de color verd, petita i viu a climes càlids. Serveix per fer medicaments i per fer caramels.
    És una planta aromàtica i té gust a menta.

    Naroa i Roser
    -----------------------------------------------

    Les plantes necessiten aire, aigua i la llum del sol per viure. No pots posar moltes plantes en una habitació perquè et treu l'oxigen.

    Maria N
    -----------------------------------------------
    ------------------------------------------------

    La margarida
    Els pètals són de color blanc, i el pistil és de color groc. Aquesta planta és fàcil de trobar per tot el món. No és una planta aromàtica, per lo tant no es pot fer colònia ni es pot curar mals o ferides...

    ResponElimina